Empire-Entertainment

DJ Jesse

Jesse is op 27-12-1979 ter wereld gekomen in een muzikale familie.

Pa en ma zijn actief in de klassieke muziek en zusjelief deed een poging Berdien Stenberg te achterhalen. Zijn grote broer zat op het Conservatorium. Jesse heeft nog een poging gedaan zijn pa en ma achterna te gaan maar verruilde zijn Cello al snel voor een mengpaneel.
Na een jaartje gedraaid te hebben op verscheidene studentenfeesten, ging Jesse de zomer werken als reisleider in Spanje. In Spanje jeukten zijn handen (en oren) voortdurend als hij ergens een kroeg/discotheek binnenliep en de muziek hoorde. Maar daadwerkelijk draaien kwam er nog niet van.

Dutch Night
Jesse besloot de bus te pakken naar Hongarije (Siofok) om daar in de zomer als reisleider aan de slag te gaan. In Siofok organiseerden alle Nederlandse touroperators wekelijks een Dutch Night in de Big Shots met DJ-Jesse achter de knoppen, dit feest werd altijd goed bezocht met als hoogtepunt 1100 man. Verder draaide hij tijdens kroegentochten en discotours onder andere in de SouthSide en in de Locomotion.


Drie Gezusters
Jesse is vanaf 2003 bijna dagelijks te vinden in de Drie Gezusters te Groningen (Draaibar of DJ-lift) of in de bijbehorende Blauwe Engel. Uiteraard gaan de studentenfeesten en/of personeelsfeestjes ook nog gewoon door en is hij een enkele keer te vinden in Choices in Alphen a/d Rijn.


Feest Express

De afgelopen zomer (2004) draaide DJ-Jesse weer in Feestcafe 't Hof van Holland in Chersonissos op Kreta. Bij terugkomst werd er samen met FeestdjMarco besloten om onder de noemer Feestexpress een plaatje te gaan maken. Deze is inmiddels uitgebracht met groot succes! De single Tjoeke Tjakke wordt door het gehele land maar ook in het buitenland zeer veel gedraaid, ook staat Tjoeke Tjakke op skihut 14. Gedurende de winter van 2004/2005 was Jesse weer zeer regelmatig te vinden in de CountryClub in Gerlos alwaar het dak er weer vanaf ging!

Tegenwoordig kan je Jesse ook tegenkomen in Feestcafe Sizzler in Leeuwarden of in BOBS Partypalace in Uitgeest!

Fotogalerij