Empire-Entertainment

DJ Maarten Bastiaans

Deze jonge, enthousiaste zanger/deejay/entertainer en presentator weet het publiek altijd te vermaken. Hij staat bekend om zijn flexibiliteit, vlotte babbel en is breed inzetbaar. Vraag vooral naar zijn unieke combinatie optredens.Maarten Bastiaans heeft zich inmiddels gevestigd als artiest in producties zoals "De Hollandse Party" en gevarieerde kindershows, waaronder "The Empire Kids Party Show". Hij zet zich graag in om als deejay, zanger en/of presentator op te treden bij verschillende party’s en publieks evenementen.

 

Deejay: Maarten is een ervaren, enthousiaste allround deejay/entertainer. Door middel van zijn draai kunsten en zijn vlotte presentatie, weet hij er altijd en overal een groot feest van te maken. Zijn enthousiaste en commerciële manier van draaien heeft hem ook de nodige populariteit opgeleverd. Hij is werkzaam in vele uitgaanscentra en bij diverse evenementen bedrijven. Zijn stijl is allround met top 40, feest, 70’s, 80’s, 90’s en ook Nederlandstalige muziek.

 

Presentator: Hoewel de muziek altijd zijn grote liefde zal blijven, heeft ook het vak van presenteren een plek in zijn hart veroverd. Of het nu is op de radio, opening van een bedrijf, presentatie voor een nieuw product, een spel programma, talentenjacht of karaoke show, Maarten voelt zich met zijn uitgebreide professionele uitstraling overal thuis.

 

Zanger: Hij zingt en presenteert o.a. in het grote meezingfeest “De Hollandse Party”. Het repertoire is Nederlandstalige muziek voor jong en oud.

 

Stemartiest: Met zijn stemgeluid is hij breed inzetbaar voor o.a. reclame spots, radio jingles en tekenfilms.

 

Kinderentertainer: Maarten presenteert en verzorgt kindershows en bedenkt concepten. Hij is o.a. te zien in de kindershow “The Empire Kids Party Show”, een adembenemende kindershow vol muziek, spel, dans en entertainment.

 

Fotogalerij