Empire-Entertainment

DJ Mark B

DJ Mark B, 23 lentes jong, feestend en beestend onderweg Nederland en Europa te verkennen, op zoek naar de leukste plekken om helemaal compleet uit zijn dak te gaan.
Met ruim 8 jaar ervaring in het dj-vak, kan Mark elke kant op qua muziekstijl. De nadruk ligt hierbij op het zomerse gevoel van dansen, drinken en gezellig uitgaan. Van de beste feesthits, tot de nieuwste dance, R&B en 70’s, 80’s en 90’s hits, niets is te gek!


Ooit begonnen in een seizoensdiscotheek op een camping in Gelderland en nu stad en land afreizend om feestgangers te vermaken. Zo draait Mark regelmatig in de populairste discotheek van 2002: dancing de Radstake en zet hij met de Sisi Dance Mania School Tour menig aula op kop.


Niet alleen in Nederland is DJ Mark veel onderweg. Zo werden er al reeds diverse plekken in het buitenland aangedaan, om daar de Nederlandse feestbeesten te entertainen. Mark deed reeds in Spanje (Salou, 2004), Italië (lago DI garda, 2004), Belgie (Antwerpen 2000) zijn ding: feest maken!
Op dit moment kun je Mark ook met regelmaat tegenkomen in Bar het Doktertje in Lichtenvoorde en in De Groningse 3 Gezusters.
DJ Mark B: Always look on the bright side of life.

Fotogalerij