Empire-Entertainment

Entertainment

Entertainment is voor ons vermaak in de breedste zin van het woord. Als onderdeel van een event of op zichzelf staand. Wij hebben eigen producties voor zowel jong als oud zoals kindershows  en themashows, maar hebben tevens een enorm artiestenbestand waardoor er voor elke gelegenheid wel een goede invulling te vinden is. Maak uw wensen kenbaar en wij komen met een passend voorstel.

Thema-shows

Thema-shows

Is er een actueel thema waar u op in wilt haken of wilt u het feestje gewoon een bijzondere sfeer meegeven? Een thema-show kent bij ons vele mogelijkheden. We bieden kant en klare thema-shows aan boordevol licht, geluid, decoratie en entertainment. Zelfs een spelprogramma behoort tot de mogelijkheden. Aan u de keus!

Lees meer >>
Kinder-entertainment

Kinder-entertainment

Ook op het gebied van kinderentertainment hebben wij volop keus. Naast onze eigen producties hebben wij ook diverse kinder-entertainmentmogelijkheden  in ons bestand die het voor de ‘kleintjes’ onvergetelijk zullen maken. Zoekt u iets voor een kinderfeestje of een groter event? Beide kan. Wij helpen u graag!

Lees meer >>
Drive-in-Shows

Drive-in-Shows

De drive-in-show is enorm populair. Helemaal als u bedenkt dat we deze aan alle wensen, locaties en thema’s kunnen aanpassen. We werken met verschillende pakketten mede afhankelijk van uw wensen. Van een basispakket met lichtshow tot een show met special effects en alles ...

Lees meer >>
Bruiloft

Bruiloft

Een dag om nooit te vergeten. Alles tot in de puntjes geregeld. Zo ook als het gaat om het entertainment. Bent u op zoek naar een band, DJ of andere muzikale invulling? Of misschien vindt u het wel erg leuk een act op uw feest aanwezig te hebben? Wij hebben vele ...

Lees meer >>
Karaokeshows

Karaokeshows

Lang werd gedacht dat karaoke een hype was, maar niets is minder waar. Onze karaokeshows zijn nog steeds een grote hit. We hebben een zeer ruim assortiment Engels- en Nederlandstalige muziek bestaande uit klassiekers en actuele hits waarbij ook aan de kleintjes is gedacht.

Lees meer >>
Showopties

Showopties

Een extra element toevoegen aan uw event of show? Wij hebben diverse showopties die gecombineerd kunnen worden, maar ook op zichzelf staand een daverend succes zijn. Confetti, schuim of toch liever sneeuw, CO² of vuur? Alles kan! Kijk snel naar de mogelijkheden.

Lees meer >>
Op maat

Op maat

Staat het idee wat u heeft of de betreffende entertainmentinvulling er nog niet tussen? Geen zorgen, wij ontwikkelen ook vele verzoeken op maat en denken daarbij graag met u mee. Meerwaarde creëren voor onze klanten. Iets waarvoor we ons dagelijks vol enthousiasme inzetten!

Lees meer >>