Empire-Entertainment

Kinder-Shows-Entertainment

Ook op het gebied van kinderentertainment hebben wij volop keus. Naast onze eigen producties hebben wij ook diverse kinder-entertainmentmogelijkheden  in ons bestand die het voor de ‘kleintjes’ onvergetelijk zullen maken. Zoekt u iets voor een kinderfeestje of een groter event? Beide kan.

Wij helpen u graag!

Je snoep of je leven

Je snoep of je leven

Je snoep of je leven is een muzikaal avontuur door een onvoorspelbare wereld.

Door de gemene plannen van boze buurvrouw Agnes belandt Raaf in Dromenland, waar hij kennis maakt met de vreemde bewoners die Dromenland rijk is. Genieten van zijn bijzondere reis kan ...............

Lees meer >>
Dotje & Snotje

Dotje & Snotje

En de vloek van Zoekoeloekoe

Dotje & Snotje zijn 2 beste vriendjes en samen met hun poppenmaatjes Tina & Jip beleven ze de gekste avonturen. Dotje is een schatje, maar doet soms een beetje raar. Snotje is ondeugend, maar krijgt alles voor elkaar!

Lees meer >>
Maarten & Empi

Maarten & Empi

Op zoek naar de Schat

Ken jij ze al? Het zijn Maarten & Empi! Maarten houdt van zingen en plezier maken. Empi houdt van dansen en van varen met haar bootje. Samen maken Maarten & Empi altijd veel plezier en ze beleven altijd iets spannends.

Lees meer >>
Dotje & Snotje

Dotje & Snotje

Kids Disco Show met Dotje & Snotje

Daar zijn jullie vriendjes weer: Dotje & Snotje!

DJ Snotje, Dotje en de kinderen gaan samen op een muzikaal avontuur dat leidt langs diverse liedjes, dansjes, spelletjes en nog veel meer!

Lees meer >>
Maarten & Empi

Maarten & Empi

Bewegen op Muziek

Maarten wil samen met de kinderen eens lekker losgaan. Maar natuurlijk wel op de Maarten & Empi manier: met hun eigen liedjes en dansjes. Muziek staat dan ook centraal in deze show!

Lees meer >>
Schmink Stand

Schmink Stand

Met 1 tot maximaal 4 schminksters kunnen alle kinderen zich laten schminken zoals zij dat graag willen. Als een stoere piraat? Of een prinsesje? Deze schminkcorner is een onmisbare attractie op elk evenement!

Lees meer >>