Empire-Entertainment

Dotje & Snotje

Dotje & Snotje zijn 2 beste vriendjes en samen met hun poppenmaatjes Tina & Jip beleven ze de gekste avonturen. Dotje is een schatje, maar doet soms een beetje raar. Snotje is ondeugend, maar krijgt alles voor elkaar! 

Als Snotje op een middag de post uit de brievenbus haalt, zit er een brief bij van Ome Harry uit Zoekoeloekoe! Hij heeft hulp nodig, want de geest van Zoekoeloekoe heeft een REGENVLOEK uitgesproken over Zoekoeloekoe! Maar waarom?
Het lukt Ome Harry maar niet om de geest de REGENVLOEK te laten opheffen. Dus nu roept hij de hulp in van Dotje & Snotje en…de kinderen.

 

Samen met Dotje & Snotje gaan de kinderen op avontuur naar Zoekoeloekoe, maar hoe komen Tina & Jip nu in Zoekoeloekoe? Die mochten toch niet mee?
We gaan het beleven in deze interactieve en avontuurlijke kindertheatershow. Ga mee op avontuur en boek nu Dotje & Snotje en de vloek van Zoekoeloekoe!

Deze 60 minuten durende interactieve kindertheatershow zit boordevol muziek, dans, entertainment en poppenspel! En wordt geleverd met professioneel licht, geluid tot 300 personen en decor!

Fotogalerij