Empire-Entertainment

Thema-shows

Is er een actueel thema waar u op in wilt haken of wilt u het feestje gewoon een bijzondere sfeer meegeven? Een thema-show kent bij ons vele mogelijkheden. We bieden kant en klare thema-shows aan boordevol licht, geluid, decoratie en entertainment. Zelfs een spelprogramma behoort tot de mogelijkheden. Aan u de keus! Staat uw idee er niet tussen? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Samen ontwikkelen we de voor u perfecte thema-show. Enkele thema’s in onze portfolio zijn:

Après ski

Après ski

Après ski; niet op wintersport en toch dat après ski gevoel creëren? Dat gaat u zeker lukken met dit thema. Zelfs de sneeuw zal hier niet ontbreken, net als de ski's aan de rekken en de après ski muziek die uit de boxen galmt!

Beach

Beach

Beach; wij brengen uw gasten naar de sfeer van de zon, zee en het strand. Wuivende palmbomen en bijpassende muziek, het zal u aan niets ontbreken. Dus gooi die  heupen maar los, want er kan gedanst worden!

Classics

Classics

Classics; heeft u het meegemaakt of kent u het alleen van de plaatjes? De verlichte dansvloeren, de hoge plateauzolen en de geweldige hits van Kool & The Gang en velen andere. Het was de goede oude tijd van de jaren ’70 en ’80.

Dance Nation on Tour

Dance Nation on Tour

Dance Nation on Tour; dit thema is speciaal ontwikkeld voor schoolfeesten. Voorzien van een enthousiaste club jonge professionals en een spetterende lichtshow. Het wordt een knalfeest om nooit te vergeten.

Hollands

Hollands

Hollands; meezingen met smartlappen en nederpop? De show wordt geleverd met bijpassend decor en decoratie en kan naar wens worden uitgebreid. Wat dacht u van een leuke spelshow? Of liever karaoke?

Horror

Horror

Horror; plotseling wordt de ruimte gevuld met mysterieuze rook. Het begint te donderen en er verschijnen lichtflitsen. De horrorshow is van start gegaan. Opzoek naar spanning en niet bang voor reptielen en drakenbloed? Dan is deze thema-show precies wat u zoekt.

Oranje

Oranje

Oranje; tijdens een EK, WK of gewoon in het weekend op de voetbalclub staan wij weer voor u klaar met onze oranjeshow. Leert u het Wilhelmus, dan zorgen wij voor de rest. En het feest gaat na de wedstrijd uiteraard gewoon door.